Oana Manea s-a retras din handbal, după o carieră impresionantă de 18 ani

210
Oana Manea s-a retras din handbal, după o carieră impresionantă de 18 ani - mznlmzcznzfkmdnhzdhmzwewm2rlztqy-1559111938.jpg

Articole recomandate

Handbalista Oana Manea a fost omagiată la încheierea carierei sportive de echipa feminină de handbal CSM București, la care a evoluat în ultimii cinci ani, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Manea a primit drept cadou de la directorul general al clubului, Gabriela Szabo, un tablou cu tricoul pe care l-a purtat în ultimele sezoane și o plachetă.

După peste 15 ani de sport la nivel înalt, unul dintre cei mai buni pivoți ai României a decis să pună capăt carierei și să-și canalizeze toată energia în încercarea de a avea un copil.

''Știam că va urma finalul, m-a emoționat acest moment, nu mă așteptam să primesc acest dar minunat. A fost cea mai mare bucurie când am venit la CSM, voiam să vin acasă, nu mă gândeam că voi face performanță în orașul în care m-am născut, a fost ceva incredibil să câștig Liga Campionilor. Sper să fi fost iubită și ca om și ca sportiv, cred că am fost destul de populară și vreau să le transmit fanilor că-i apreciez și le mulțumesc că au fost alături de noi. Voi veni la toate meciurile CSM-ului, îmi va lipsi handbalul, jumătate din viață mi-am dedicat-o sportului. Nu cred că voi rămâne în lumea handbalului, vreau să fac cu totul altceva, vreau să învăț alte lucruri. Acum, cel mai important este pentru mine familia, sper și îmi doresc enorm să fiu mamă'', a spus Oana Manea.

Palmaresul său cuprinde 12 titluri de campioană națională, 4 Cupe ale României, 4 Supercupe, un trofeu al Ligii Campionilor (2016), o finală jucată în 2010, Trofeul Campionilor EHF (2007), Cupa Cupelor EHF (2007), medalie de bronz cu echipa națională la Campionatul Mondial din 2015, medalie de bronz la Campionatul European în 2010, medalie de argint la Campionatul European de junioare în 2003 și de bronz la Campionatul Mondial Universitar în 2008. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0566 secunde