„Oamenii apelor”, trei medalii la Cupa Mondială de la Szeged

158

Articole de la același autor

Delegaţia României şi-a trecut în palmares trei medalii la Cupa Mondială de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria), competiţie desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.

Cu două medalii de argint şi una de bronz, România a ocupat locul 12 în clasamentul final pe naţiuni. Prima poziţie a revenit Ungariei (15 medalii, dintre care şase de aur), urmată de Rusia (nouă medalii, dintre care patru de aur) şi Ucraina (opt medalii, dintre care trei de aur).

Calificaţi deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor, Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi s-au clasat pe locul al doilea în proba de canoe 2x500 m, câştigată de italienii Nicolae Craciun/Daniele Santini.

Cealaltă medalie de argint a fost adjudecată de Ştefănica Ursu, în proba feminină de canoe 1x500 m, românca fiind întrecută numai de reprezentanta Ucrainei, Liudmila Luzan.

Iar în proba masculină de canoe 2x1.000 m, Chirilă şi Mihalachi au încheiat pe locul al treilea, după echipajele Rusiei (Kiril Şamşurin/Ilia Pervuhin) şi Ungariei (Balazs Adolf/Daniel Fejes). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4024 secunde