"Oamenii apelor", multipli medaliați la Naționale

356

Articole de la același autor

 Pe lacul Bascov, în perioada 20-24 iulie, au avut loc Campionatele Naționale de kaiac-canoe, viteză, juniori ll și cadeți, iar în același timp, s-a ținut și Concursul Național "Criteriul Speranțelor Olimpice" pentru juniori. Flotila dobrogeană, compusă din sportivi legitimați la CS Farul și LPS-CS Agigea, s-a întors la Constanța cu patru medalii. 


Angelo Mercur, de la CS Farul, pregătit de Gabriel Aftenie și Alina Chirilă, s-a clasat în două rânduri pe locul ll, la canoe pe distanțele de 200 și 1.000 de metri. A treia medalie a fost adusă de kaiacul compus din Nicoleta Belibou și Iasmina Enache, în proba de 2.000 metri. 


Sportivii de la LPS-CS Agigea au câștigat o singură medalie, la kaiac pe distanța de 2.000 de metri, grație efortului echipajului Raul Văcăreanu și Ștefan Comoli. 


Evoluții foarte bune au avut și ambarcațiunile K4x1.000 m, din care făcea parte și Ștefan Comoli, Elena Valahu în probele de K1x500 metri și K1x2000 metri, cadete, dar și kaiacul dublu pe distanța de 200 metri juniori 2, compus din George Nicoară și Mejed Mahouk. Toate aceste echi-paje s-au clasat pe locul locul IV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5882 secunde