O sportivă cu dizabilități a rămas blocată într-un avion Ryanair pentru că echipajul de bord nu a ajutat-o să coboare

216
O sportivă cu dizabilități a rămas blocată într-un avion Ryanair pentru că echipajul de bord nu a ajutat-o să coboare - annewafulastrike-1535483385.jpg

Articole recomandate

O sportivă cu dizabilități a rămas blocată într-un avion Ryanair pentru că echipajul de bord nu a ajutat-o să coboare. A fost nevoie de intervenția personalului de pe aeroport pentru ca Anne Wafula-Strike să coboare din aeronavă, scrie BBC News.

Sportiva a aterizat cu un zbor Ryanair pe aeroportul Stansted de lângă Londra, dar au durat 45 de minute până să coboare deoarece personalul de la bordul aeronavei nu au ajutat-o.

Wafula-Strike, care este imobilizată în scaun cu rotile și participă la curse de viteză, a spus că s-a simțit 'neglijată și am fost supărată când am văzut că am fost abandonată acolo, după ce toată lumea și-a luat bagajele și a plecat'.

Când un membru al personalului de pe aeroport a venit să o ajute acesta i-a spus că au puțini angajați și că nu au știut sigur dacă zborul de la Berlin în care se afla ea a ajuns.

Ryanair a transmis că companie numită Omniserv a fost responsabilă de asistența pentru pasagerii cu handicap din Stansted

Sursa: libertatea.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1172 secunde