O promoție foarte bună. Rugbiștii de la CS Cleopatra, antrenamente pe plajă

184
O promoție foarte bună. Rugbiștii de la CS Cleopatra, antrenamente pe plajă - rugby-1598453198.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii din cadrul Clubului Sportiv Cleopatra își desfășoară activitatea, în această perioadă, pe plaja din Mamaia.

"Deocamdată, ne antrenăm pe plajă. Avem 35 de copii la academie și sunt foarte bine, chiar dacă sunt începători. Avem patru antrenori care se ocupă de pregătirea lor. Avem o promoție foarte bună, iar în plus, avem și o clasă mozaic ce conține copii care practică și alte sporturi în-afară de rugby: gimnastică, handbal, volei și așa mai departe. Dar, evident că noi ne concentrăm atenția pe rugby", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Acesta anunțase, în urmă cu ceva timp, că are de gând să înființeze o echipă de rugby în 15 care să evolueze în Divizia Națională de Seniori. Proiectul nu este deocamdată posibil, pentru că finanțarea din partea autorităților locale a venit, însă suma este una mult prea mică pentru a putea suporta întregile cheltuieli.

"Noi ne-am luat gândul de la participarea în DNS. Noi am cerut autorităților un buget, socotit foarte bine, în așa fel încât să ne încadrăm în cheltuieli. Din această sumă solicitată, am primit doar o mică parte. Ne-am minunat cu toții, mai ales că suntem club de performanță.

A trebuit să renunț la serviciile antrenorului Virgil Năstase, pentru că nu mi-am mai permis să îl plătesc. Am rămas în relații foarte bune cu el, iar de la anul, dacă vor fi mai mulți bani, va veni înapoi. Este normal să nu mă mai gândesc la DNS. Dăm jucători împrumut la Tomitanii și la CS Năvodari. Vrem să îi ținem aici, în județ, să nu îi pierdem", a adăugat Chirondojan.

CS Cleopatra nu poate să își desfășoare activitatea pe stadionul "Mihail Naca", pentru că acolo se mai antrenează alte două echipe și nu există loc.

"Nu avem cum să ne antrenăm pe stadionul «Mihail Naca». Acolo se antrenează deja două echipe, mai exact Tomitanii și LPS «Nicolae Rotaru». Nu putem să ne desfășurăm activitatea trei echipe, este imposibil. Nu avem loc să ne pregătim acolo.

Vrem să vorbim cu ministrul Tineretului și Sportului, să ne dea terenul din «Badea Cîrțan», care este plin de gunoaie, câini morți, pisici și boschetari. Vrem să suportăm toată investiția și să îl punem la punct, iar apoi să jucăm pe el. Într-o lună sau două, am putea să îl facem practicabil.

Mai avem o opțiune, să jucăm la Mangalia. Am vorbit deja cu conducerea de la Mangalia și cu primăria de acolo să jucăm meciurile de campionat la Mangalia", a explicat Chirondojan. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0076 secunde