O nouă competiție de Old-Boys debutează la Constanța

652
2
O nouă competiție de Old-Boys debutează la Constanța - onoua-1520526159.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, în Sala Sporturilor, va debuta prima ediție a Trofeului "Liga Old-Boys" la fotbal în sală, competiție dedicată fotbaliștilor trecuți de prima tinerețe, retrași din activitate, născuți până la data de 31 decembrie 1983 (inclusiv).


S-au aliniat la start 16 echipe (6-20 jucători), cu un istoric bogat în competițiile de "old-boys": Athletic Club, VDT Construct, CS Eforie, Chimpex Constanța, FC Constanța, Olimpia Apă Canal, Săgeata Stejaru, CS Agigea, NGM Inter Năvodari, Voința Valu lui Traian, Macedonia Ovidiu, FC Amicii, AS FCS Old Boys 2017 Năvodari, Perla Murfatlar, Liga Ofițerilor, Danubius Hârșova.


Vor fi formate patru grupe a câte patru formații, se va juca într-o singură manșă, iar primele două clasate vor merge în sferturile de finală, fază eliminatorie. Turneul ar urma să se întindă pe aproximativ o lună de zile.


Competiția este organizată de A.S. Tommy Constanța, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret și Asociația Județeană de Fotbal Constanța.


Comentează știrea

Silviu
9 martie 2018
Turneu

Ce turneu e frate asta de joci două meciuri pe zi și mai ales la old Boys sunteți nebunii cu toții.

Praf
9 martie 2018
Viitorul e al mosilor

Baaiiii,voi sinteti normali la cap?Pe cine intereseaza de machidonii astia?Sa se duca dracu sa joace pe plaja sau in curtea scolii.Stadioanele se darima si fotbalul moare si pt copii nici o unvestitie.Vin frusteatii astia septari de la echipe de liga a 5 a sa faca performanta la 50 de ani???ptiuuuuu

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Sport : FC Viitorul, antrenament pe teren sintetic
Pagina a fost generata in 0.577 secunde