O nouă achiziție la BC Athletic: Brandon Lockhart

226
O nouă achiziție la BC Athletic: Brandon Lockhart - onoua-1535128278.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic Constanța a reușit să perfecteze, săptămâna aceasta, un nou transfer: baschetbalistul Brandon Lockhart a semnat pentru sezonul 2018-2019 contractul cu gruparea de la malul mării.

Coordonator de joc în vârstă de 27 de ani, cu o înălțime de 1.85 m, Lockhart este un produs al celor de la Drury University Athletics, alături de care a și devenit campion în Divizia II în 2013, după care a semnat contracte de jucător profesionist în Liga ProB din Germania cu ScanPlus Elchingen și Rostock Seawolves.

"Fost jucător în liga Pro B a Germaniei la ScanPlus Baskets Elchingen și Rostock Seawolves de-a lungul a trei sezoane, Brandon Lockhart vine la malul mării în «Arena Gladiatorilor din Tomis» și va face parte din rosterul echipei în acest sezon", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

★ ★ ★

Sâmbătă, 25 august, și duminică, 26 august, în piațeta "Perla" din Mamaia, se vor disputa întrecerile unei noi ediții a turneului de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Constanța și Sport Arena Streetball.

Va fi primul eveniment din sezonul 2018-2019 pentru Sport Arena Streetball Tour, cel mai mare circuit de baschet 3x3 din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.948 secunde