Gheorghe Hagi:

"Nu trebuie să dăm vina pe jucători, pentru campania slabă"

231

Articole de la același autor

Jucătorii campioanei României, FC Viitorul, au efectuat, luni, primul antrenament din acest sezon, sub comanda lui Gheorghe Hagi. În același timp, liderul "Generației de Aur" a ținut să lămurească anumite aspecte petrecute în fotbalul românesc. Chiar dacă a declarat de nenumărate ori că nu vrea să comenteze situația fotbalului românesc, Hagi crede, în continuare, în potențialul jucătorilor români.

"Polonia a fost mai puternică, trebuie să o recunoaștem. Acesta este nivelul întregului fotbal românesc. Rezultatele se regăsesc cu ușurință și la nivelul echipelor de tineret. Trebuie să reflectăm foarte atent la această situație și să găsim o soluție pentru a reveni acolo unde ne-a fost locul cândva. În această situație, nu trebuie să dăm vina pe jucători. Este ca într-o familie, acolo unde nu copiii sunt de vină, ci părinții. Fotbalul românesc are un potențial imens, însă avem nevoie de oameni care să scoată la lumină acest talent al lor, ce poate atinge din nou performanța", a declarat Hagi.

v v v

Ieri, la stadionul "Central" din Ovidiu, a fost prezentă o comisie specială în vederea omologării stadionului pe care evoluează campioana României. Acesta a trecut fără probleme examenul LPF și este pregătit pentru a găzdui noi meciuri ale ligii naționale.

La procesul de omologare au participat Mihai Stancu (șef departament inspecție stadioane LPF), lt. col. Daniel Ferencz, maior Florin Boca, plt. major Marian Popa (toți trei din partea Grupării Mobile de Jandarmi Constanța), Stelian Gherghișan (ISU Dobrogea), Mihai Orzan (consilier DJST Constanța), Stere Pambuca (Pambu Security), Dumitru Dună (arhitect bază) și agent Bianca Eliza Butăcel (Poliția Ovidiu).

Au fost prezenți din partea clubului FC Viitorul: Cristian Bivolaru (director general), Constantin Stamate (director organizare, ordine și siguranță), Florin Comșa (director departament juridic) și Costin Anton (administratorul stadionului Central).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4712 secunde