Portarul Politehnicii Iași, Traian Marc, este optimist:

"Nu retrogradăm, sunt alte echipe mai slabe ca noi în Liga I"

503

Articole recomandate

Portarul echipei de fotbal Politehnica Iași, Traian Marc, a declarat, ieri, că formația sa are șanse mari să se salveze de la retrogradare în acest sezon, pentru că lotul moldovenilor este mai valoros decât al altor grupări din Liga I.
"Din punct de vedere fotbalistic, cred că stăm mai bine decât alte echipe. Sunt formații mai slabe decât Poli Iași în Liga I și nu cred că vom retrograda. Punctul nostru slab este situația financiară, dar, dacă stau și mă gândesc bine, Iașiul nu a stat niciodată pe roze cu banii. Eu cred că ne vom salva de la retrogradare. Dacă vor fi aduși doi jucători valoroși, rămânem în prima ligă", a declarat Traian Marc.
Jucătorul formației din Copou este de părere că antrenorul Ionuț Popa va rămâne la Poli Iași, iar dacă acest lucru se va întâmpla, tehnicianul poate salva echipa de la retrogradare. Portarul își dorește ca, în anul 2009, să fie sănătos, să aibă evoluții cât mai bune și, mai ales, să rămână cu formația sa în prima ligă.
Poli Iași a terminat turul campionatului pe locul 15, primul retrogradabil, cu 16 puncte, la trei puncte distanța de ocupanta locului 14, FC Farul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0067 secunde