"Nu pot face miracole!". Cristiano Ronaldo a răbufnit la finalul meciului cu Ajax

750

Articole recomandate

Cristiano Ronaldo a venit la Juventus cu gândul de a câștiga alături de bianconeri trofeul Champions League. Totuși, Ajax le-a refuzat italienilor acest vis. Starul lusitan a fost vizibil afectat la finalul partidei, un lucru recunoscut și de mama acestuia, Dolores Aveiro.


"A venit la mine cu capul în pământ. Era supărat. Normal că ar fi vrut să ajungă în fazele finale ale competiției. Poate se va întâmpla anul viitor. `Nu pot face miracole`, mi-a spus după meci", a dezvăluit mama starului lui Juventus.


Cristiano Ronaldo este cel care a marcat toate cele 5 goluri ale bianconerilor în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Chiar și așa, nu a fost îndeajuns pentru ca "Bătrâna Doamnă" să ajungă în semifinalele competiției.


Cristiano Ronaldo, eliminat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Pentru starul de 34 de ani, este prima oară în carieră când părăsește Liga Campionilor în faza sferturilor de finală. În ultimii nouă ani, CR7 a ajuns cel puțin în faza semifinalelor celei mai importante întreceri inter-cluburi.


De altfel, Cristiano Ronaldo a câștigat trofeul UEFA Champions League în ultimele 3 sezoane, în tricoul celor de la Real Madrid. Cristiano Ronaldo a ajuns la 126 de goluri marcate în UEFA Champions League, însă finalul l-a găsit dărâmat.


sursa: digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo, tătic din nou
Duminică, 11 Iunie 2017
Stire din Monden : Cristiano Ronaldo, tată de gemeni
Pagina a fost generata in 0.2768 secunde