"Nu mai puteam respira, vreau să dorm mult"

168

Articole recomandate

Simona Halep a fost eliminată, joi, de la turneul de la Stuttgart, în urma înfrângerii cu 1-6, 2-6 în fața Laurei Siegemund și a avut din nou probleme de ordin medical. 


După meci, sportiva din România a spus că în primul set nu putea să respire, iar acest lucru a speriat-o și nu și-a mai putut reveni. Pentru Simona Halepurmează turneul de la Madrid (30 aprilie - 7 mai), acolo unde a jucat finala în 2014, prima într-un turneu WTA Premier Mandatory.

"Simțeam că nu mai pot respira și cred că m-am speriat puțin din cauza asta, deoarece nu mă mai puteam relaxa. Laura a început meciul mai bine și a continuat la același nivel. Am muncit mult în ultimele două săptămâni. Weekend-ul trecut am vrut să câștig pentru România și a fost păcat că m-am accidentat. Am venit aici cu speranța că voi putea juca mai bine, dar se pare că încă am probleme", a declarat Simona Halep, după meci, potrivit ziare.com.

"Am nevoie să-mi iau câteva zile libere pentru a mă relaxa, pentru a-mi reveni. Vreau să dorm mult! Apoi voi merge la Madrid, conform programului normal", a mai spus Simona.

După turneul de la Madrid, în calendarul WTA urmează turneul de la Roma (9-21 mai), iar primăvara se încheie cu turneul de la Roland Garros.

Anul trecut, Simona Halep a jucat o semifinală în capitala Italiei, iar la Grand Slam-ul francez a fost eliminată în turul al doilea, după ce în 2014 jucase finala, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Sport : Simona Halep, eroina meciului secund
Pagina a fost generata in 1.8815 secunde