Campionatele Naționale de rugby juniori U17 și U18

Nu le poate sta nimeni în cale! Echipele Cleopatrei, invincibile

346
Nu le poate sta nimeni în cale!  Echipele Cleopatrei, invincibile - cscleopatra-1540830558.jpg

Articole de la același autor

Echipele de juniori U17 și U18 ale Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia au încheiat o nouă rundă fără înfrângere, în Campionatele Naționale de rugby.

După ce CS Cleopatra U17 a învins fără probleme echipa CN "Aurel Vlaicu"-Dinamo București, cu scorul de 17-0, la Constanța, a venit rândul colegilor cu un an mai mari să-și arate superioritatea în fața unei alte echipe din Capitală. CS Cleopatra U18 a trecut cu 16-13 de CT "Dinicu Golescu", formație ce a transferat cam tot ce a fost bun în rugby-ul juvenil din "Micul Paris". A fost cea de-a treia victorie obținută în acest sezon pentru gruparea de pe litoral, în tot atâtea partide, fapt ce o situează pe prima poziție a clasamentului Campionatului Național U18, cu 14 puncte.

"Echipa din București este campioana națională la U17 sezonul trecut, deci știam că va fi un meci dificil. Băieții au arătat ca o adevărată echipă, s-au apărat foarte bine, iar diferența de scor putea fi mult mai mare, dacă am fi fost lăsați și de arbitri. Chiar am făcut memorii către Comisia Centrală de Arbitri a FR de Rugby, dar și către președintele FRR, deoarece este inadmisibil ce se întâmplă. Avem toate filmările pregătite. Nu poți da cartonaș roșu unui jucător doar pentru așa ți s-a părut", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

În clasament, CS Cleopatra este urmată pe podium de CSS Bârlad, cu 11 puncte, și de CT "Dinicu Golescu" (8 p). Runda următoare, programată duminică, 4 noiembrie, pune față în față primele două clasate, CS Cleopatra și CSS Bârlad, pe terenul moldovenilor.

"La U18, urmează două partide extrem de grele, în deplasare cu CSS Bârlad și acasă cu Metrorex, însă avem nevoie de meciuri dificile pentru a putea crește în valoare. La Bârlad, vor merge antrenorii Virgil Năstase și Onal Agiacai", a explicat președintele Chirondojan.

De partea cealaltă, echipa U17 CS Cleopatra (19 puncte), lideră și ea în campionat, se pregătește pentru derby-ul cu cea de-a treia clasată, CSS 2 Baia Mare (9 p), sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 10. Între cele două formații se află CSS Gura Humorului (13 p).

"Dacă învingem la Baia Mare și acasă pe CSS Gura Humorului, campioana de la U16, de anul trecut, ne putem considera medaliați. Cum am fost obligați să ne împărțim staff-ul, la Baia Mare, vor merge antrenorii Victor Bezușcu și Marius Codea. Avem un început de sezon foarte bun, cu șapte victorii din tot atâtea partide, la ambele grupe, și sper să continuăm seria aceasta foarte bună", a conchis Vasile Chirondojan.

Sezonul competițional impecabil al Cleopatrei nu ar fi fost posibil fără sprijinul financiar și moral acordat de către Primăria și Consiliul Local, în special al primarului Decebal Făgădău, un mare iubitor al rugby-ului și al sportului constănțean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Sport : CS Cleopatra,  meci de 1 solist
Pagina a fost generata in 0.5197 secunde