Istvan Kovacs:

"Nu cred că vom avea suporteri pe stadioane în 2020"

179

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai valoroși arbitri de fotbal din România, Istvan Kovacs, este de părere că, și după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, va trebui să ne protejăm, iar speranțele de a avea din nou suporteri în tribunele stadioanelor sunt aproape nule.

"Este o perioadă care îmi doresc să treacă mai repede. Respect măsurile impuse de autorități, mă antrenez în casă și sunt nerăbdător să reîncep activitatea. De la vârsta de 11 ani, când practic a început viața mea în fotbal, niciodată nu am avut o pauză atât de lungă în activitatea mea. Îmi lipsește în primul rând libertatea de mișcare, eram obișnuit într-un anume fel, fiind mereu pe drumuri, deplasări la meciuri, delegări la jocuri internaționale.

În același timp, sunt conștient că viața după pandemie nu va mai fi la fel. Cel puțin până nu se găsește un vaccin eficient, poate chiar în următorii doi ani. Până atunci, vom fi nevoiți să păstrăm distanța socială chiar dacă restricțiile de mișcare vor fi treptat ridicate. Ca o părere personală, cred că în 2020 nu vom mai avea spectatori pe stadioane. Dar, sper din tot sufletul să mă înșel", a declarat "centralul" în vârstă de 35 de ani, într-un interviu pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde