€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Nu aruncați cu noroi în Simona Halep! N-a parcat ca un... bou!

Ştire online publicată Luni, 07 Martie 2016. Autor: Sorin MIHALACHE
Mare polemică mare pe Facebook, pe grupul Parchez ca un bou. Constănțeanul George Sava a postat o imagine ce o are drept protagonistă pe Simona Halep, parcându-și mașina undeva în Mamaia.

„O respect pe Simona Halep pentru modul în care independent de modul de promovare a sportului și de pregătire a campionilor inexistent în România și-a câștigat cu muncă titlurile. Cu părere de rău se vede în poză cum mașina de teren este parcată exact pe toată lungimea trotuarului”, a scris George Sava.

Și au curs comentariile… care mai de care mai acid la adresa jucătoarei de tenis.

Tuturor, le-am explicat un lucru, pe care îl reamintesc și aici: Simona Halep a parcat pe un teren privat!

Fotografia o înfățișează coborând din Rover-ul său, în față la Complexul Idu din Mamaia. Ei bine, terenul pe care este amenajată parcarea generală nu este în proprietatea TC Idu, nici măcar în proprietatea municipalității nu a mai rămas, are un alt proprietar privat. Acea „parcare” în care a „tras” Simona este de fapt un spațiu amenajat, improvizat de către gazde, pe care îl folosesc VIP-urile, cei „ai casei” și cei cărora li se oferă această permisiune.

Nu a încălcat nicio lege, nici măcar pe cea nescrisă, a bunului simț. E ca și când ați parca mașina așa cum vreți, la dumneavoastră în curte!

Nu sunt avocatul Simonei Halep. Sunt în schimb un mare adept al corectitudinii, al civilizației, al respectului pentru sine și pentru cei din jur. În situația de față, Simona nu a greșit cu nimic. Iar cei care au făcut comentarii răutacioase sunt convins că le-au postat în necunoștință de cauză, fără a avea informațiile în amănunt. Dacă imaginea ar fi fost surprinsă pe spațiu public, în față la Casa de Pensii ori la Sala Sporturilor, aș fi de acord cu semnalul. Deci dragă George Sava, ai exagerat! Să auzim de bine!

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8409 secunde