Ștefan Stoica, antrenorul "marinarilor":

"Nu aceasta e valoarea Farului"

2110

Articole de la același autor

Antrenorul principal al Farului, Ștefan Stoica, a declarat că meciul a fost urât, "marinarii" nejucând prea bine. "Nu aceasta este valoarea noastră, sunt convins. Dar așa sunt primele jocuri, de început. Trebuie 2-3 partide de campionat ca să vedem dacă echipa se așează sau nu. Recunosc că mi-a fost teamă, dar sunt mulțumit că am luat trei puncte. De multe ori, e mai bine să joci prost și să câștigi. Obiectivul nostru e să strângem punctele necesare promovării", a spus "Mourinho".
Tehnicianul a semnalat și cele câteva nesincronizări dintre fundașii centrali, Ninu și Larie, dar a remarcat că problemele reale ale Farului au fost pe benzi.
"Cei doi stoperi au jucat primul meci oficial împreună. Dar nu acolo, în centrul apărării, am avut noi problemele, ci pe benzi, unde atât Gaston, cât și Mățel au prins o zi foarte proastă. N-am putut să împingem mijlocașii. Noi avem alt joc. Nici Cristocea nu a fost în apele sale", a arătat tehnicianul.
Cristocea a fost înlocuit cu Păcuraru în minutul 87, din pricina unei accidentări (la o ciocnire cu Ivașcă), dar lucrurile nu sunt grave. După meci, Mățel a plecat spre Mogoșoaia, la reunirea lotului național Under-21, pentru confruntarea amicală cu Israelul, de miercuri, de la ora 18, de la Tel Aviv.
Altfel, la meci a asistat și fostul jucător și oficial farist Petre Buduru, care este născut la Giurgiu. Înaintea partidei, a fost ținut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru și observator Mircea Salomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" vor un debut în forță
Pagina a fost generata in 0.5763 secunde