Andrei Pavel, despre colaborarea cu Simona Halep:

"Nu a mai fost nevoie de al doilea antrenor"

342

Articole de la același autor

Fostul jucător de tenis constănțean, actualmente antrenor, Andrei Pavel, a explicat motivele întreruperii colaborării cu Simona Halep, la începutul lunii august.

"A fost un angajament pe un an. Eu am fost antrenorul secund, deci o ajutam când Darren (n.r. - antrenorul Darren Cahill) nu putea. Și asta s-a terminat frumos. Pentru că, să spun așa, nu a mai fost nevoie de cel de-al doilea antrenor. Apoi s-a întâmplat să lucrez cu Marius Copil după ce s-a terminat cu Simona Halep. Am rămas prieteni și acum dacă mă întreabă să o ajut, o ajut. Și cred că invers e valabil același lucru. Nu a fost niciun fel de ceartă sau alte motive care s-au întâmplat. Simona Halep are prima șansă la Turneul Campioanelor. A jucat bine tot anul, chiar dacă la unele turnee nu a fost la așteptările ei. Dar e numărul 1 și are prima șansă", a declarat Andrei Pavel, în prezent antrenorul lui Marius Copil (87 ATP).

★ ★ ★

După ce a pierdut duelul cu slovaca Dominika Cibulkova, scor 0-6, 5-7, din turul doi al turneului de la Wuhan, Simona Halep și-a stabilit și programul de competiții până la Turneul Campioanelor.

Primul turneu este programat tot în China, la Beijing, în perioada 29 septembrie - 7 octombrie. Apoi, constănțeanca va juca la Moscova după ce a solicitat de urgență un wild-card. Halep a făcut această solicitare pentru a nu fi amendată de WTA pentru faptul că nu ar fi participat la două turnee "Premier", în acest sezon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Sport : La mulți ani, Simona Halep!
Pagina a fost generata in 0.7472 secunde