Novak Djokovic a reacționat, la două zile după ce a fost plasat în centrul de carantinare din Melbourne

553
Novak Djokovic a reacționat, la două zile după ce a fost plasat în centrul de carantinare din Melbourne - ztuyzwu5odeyn2rjmdk2otbhzdlmmjay-1641565253.jpg

Articole de la același autor

Novak Djokovic a postat un prim mesaj, la două zile după ce a fost dus la un hotel folosit drept centru de carantină, în Melbourne.

Liderul mondial s-a deplasat la Melbourne pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, programat în perioada 17-30 ianuarie, pe care l-a câştigat de nouă ori în cariera sa (un record), după ce a primit de la organizatori o derogare medicală de la vaccinarea împotriva Covid-19, obligatorie pentru toate persoanele care intră în Australia.

Ulterior, după controale care au durat mai bine de 8 ore, lui "Nole" i-a fost retrasă viza, deoarece Poliția de Frontieră a decis că actele nu sunt în regulă. Avocații lui Djokovic au contestat decizia în instanță, iar speța urmează să fie judecată luni, 10 ianuarie.

Azi, 7 ianuarie, cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, Novak Djokovic a postat un prim mesaj din hotelul în care este cazat.

"Le mulțumesc oamenilor din lumea întreagă pentru susținerea necontenită. Simt asta și o apreciez enorm!", a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5523 secunde