Noul antrenor al echipei Dinamo, prezentat oficial la echipă

222
Noul antrenor al echipei Dinamo, prezentat oficial la echipă - florinbratu53667700-1519658687.jpg

Articole recomandate

Noul antrenor al lui Dinamo este Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecționer al reprezentativei Under 18 a României. Tehnicianul a semnat un contract pe un an și jumătate, iar conferința de prezentare a fost programată în această după-amiază.


Florin Bratu a declarat că este optimist în privința viitorului clubului, în ciuda situației dificile în care se află acum, și a numit 3 aspecte la care ține foarte mult: disciplină, respect reciproc și atitudine.

"Mă înham la o treabă care nu este deloc ușoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo e într-o situație grea, complicată, dar cu încrederea pe care o am și cu lucrurile pe care le-am învățat, putem da cu toții, staff, dar și jucători, o altă față acestei echipe. Sunt încrezător, tânăr, un antrenor cu principii, căruia îi plac comunicarea, transparența, care a creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii și un antrenor care se bazează foarte mult pe disciplină, respect reciproc și atitudine. Sunt lucruri la care țin mult.

De aceea am luat această decizie de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc, unde am avut rezultate bune. Cred în această echipă, chiar dacă nu va fi ușor, dar cu înțelepciunea jucătorilor, cu lucrurile noi cu care voi veni, de pregătire, moderne, de prospețime fizică, dar și mentală, sper să schimbăm fața acestui club.", a spus Florin Bratu pentru Digisport.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5681 secunde