România - Ucraina 61-7, în recalificările Cupei Mondiale 2011

Nouă eseuri în contul "stejarilor"

748
Nouă eseuri în contul
Echipa națională de rugby a României a mai făcut un pas spre turneul final al Cupei Mondiale din Noua Zeelandă 2011. Sâmbătă, la Botoșani, "stejarii" s-au impus, cu scorul de 61-7, în partida-retur cu Ucraina, din sesiunea de recalificări, după ce, în tur, la Kiev, câștigase cu 33-3.
Pentru formația antrenată de Romeo Gontineac și Steve McDowell, au marcat Fercu, Ciuntu (câte două eseuri), Ursache, Ianuș, Socol, Burcea, Surugiu (câte un eseu), Dumbravă (două lovituri de penalitate, trei transformări) și Vlaicu (două transformări). În XV-le de start al României, nu s-a regăsit niciun rugbist de la RCJ Farul Constanța.
Următorul meci al reprezentativei "frunzei de stejar" din recalificările CM 2011 va avea loc în data de 17 iulie, la Buzău, contra Tunisiei.
"Nu ne e frică nici de Tunisia, nici de Uruguay, echipă pe care o vom întâlni, cel mai probabil, în dubla manșă decisivă, din toamnă. Vom încerca să jucăm cât mai bine de la meci la meci. Calificarea la Cupa Mondială este foarte importantă", a declarat Romeo Gontineac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iunie 2010
Stire din Sport : E de bine, au făcut ca Lupu!
Pagina a fost generata in 0.4021 secunde