Nouă echipe din județul Constanța, angrenate în Liga Națională de baby și mini-baschet

234
Nouă echipe din județul Constanța, angrenate  în Liga Națională  de baby și mini-baschet - nouaechipe-1497632504.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Baschet, în colaborare cu Primăria municipiului Mangalia, organizează, în perioada 18 iunie - 8 iulie, pentru al treilea an consecutiv, Liga Națională de baby și mini-baschet. 


La startul competiției, vor fi peste 5.000 de copii, legitimați la 400 de echipe din toată țara. Potrivit calendarului competițional, meciurile vor începe luni, 19 iunie, la ora 8, și vor continua zilnic, timp de trei săptămâni. Vor avea loc patru campionate, structurate în câte două categorii: masculin și feminin pentru baby-baschet (până la 10 ani), masculin și feminin pentru mini-baschet (până la 12 ani). 


Meciurile vor avea loc pe mai multe terenuri simultan, respectiv pe cele opt terenuri de sport din cadrul Liceului "Ion Bănescu", șase terenuri ale Bazei Sportive "Pescăruș" și un teren amenajat special cu această ocazie, în zona parcului Diana. 


În fiecare zi de sâmbătă, din săptămânile de concurs, vor avea loc festivități de premiere, cei mici urmând să fie recompensați cu medalii, cupe și diplome, precum și tricouri oficiale ale competiției. 


Prin maratonul sportiv de la malul mării, organizatorii și-au propus să antreneze în competiție cât mai mulți copii și să îi determine să se apropie și să îndrăgească această disciplină. 


De pe litoral, vor concura echipele CS Phoenix Constanța, ACS Toyin Constanța, CSA Axiopolis Cernavodă, ACS Ademar Costinești, CS Fly OC Constanța, CS Laguna Constanța, CSS 1 Constanța, CS Năvodari și ACS MC Ball Mangalia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6189 secunde