Norocoşi pe final! FC Viitorul, remiză pe terenul Chindiei

144
Norocoşi pe final! FC Viitorul, remiză pe terenul Chindiei - norocosi2-1607870076.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută, sâmbătă, în deplasare, în compania Chindiei Târgoviște, contând pentru etapa a 13-a a Ligii I la fotbal.

Condusă în premieră de pe bancă de antrenorul Mircea Rednic, echipa constănţeană a avut un debut foarte bun de meci şi a deschis scorul în minutul 14, când mingea şutată de atacantul Gabriel Iancu a fost deviată de un apărător al Chindiei şi a intrat în poartă. Viitorul a controlat autoritar prima repriză, dar nu a reuşit să se desprindă pe tabelă. Mai mult, în minutul 36, portarul Valentin Cojocaru a primit cartonaş roşu, după ce l-a faultat pe Daniel Popa, scăpat pe contraatac.

După pauză, registrul tehnic s-a schimbat. Gazdele au devenit tot mai periculoase, au trecut la cârma jocului, au reuşit egalarea în min. 63, prin Daniel Florea, şi ar fi putut obţine toate cele trei puncte dacă Marius Martac nu ar fi irosit o ocazie rarisimă în minutul 88, când a trimis mingea în bară din doar câţiva metri, cu poarta goală.

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Cojocaru, Dussaut (min. 56, Benzar), Dobrosavlevici, Ghiță, De Nooijer, Artean, Ciobanu (min. 68, Gaztanaga), Matei (min. 39, Căbuz), Iancu, Mățan (min. 56, Ely), Luckassen.

În urma acestei remize, echipa constănţeană acumulează 17 puncte şi a urcat pe locul şase în clasament, ultimul care asigură accesul în play-off.

FC Viitorul va disputa următorul meci de campionat, marți, 15 decembrie, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania celor de la FC Botoșani, în etapa a 14-a. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4002 secunde