Noi transferuri la BC Athletic. Nu este neglijat nici baschetul 3X3

201
Noi transferuri la BC Athletic. Nu este neglijat nici baschetul 3X3 - noitransferuri1-1567020866.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța se mișcă extrem de bine pe piața transferurilor, gruparea de la malul mării aducând încă un jucător pe care se va baza în sezonul viitor. Este vorba despre Cristian Mâinea, cel care a evoluat în sezonul trecut la CSO Voluntari. 


Cristian Mâinea a avut evoluții remarcabile în tricoul ilfovenilor, fapt care i-a făcut pe cei de la BC Athletic să îl convingă să semneze cu echipa constănțeană. Transferul a fost anunțat și pe pagina oficială de facebook a celor de la BC Athletic. 
"Cristian Mâinea este noul jucător al Baschet Club Athletic Constanța începând din noul sezon competițional 2019-2020. După un sezon bun cu CSO Voluntari, Cristi Mâinea se alătură «Gladiatorilor din Tomis». În prezent, jucătorul se află în pregătire cu lotul U23 al României 3x3 pentru campania Nations League U23 care se desfășoară la Debrecen, în Ungaria, la finalul acestei luni", se arată pe pagina oficială de facebook a clubului de la malul mării. 


BC Athletic s-a întărit astfel cu Cristian Mâinea, după ce, zilele trecute, constănțenii au semnat cu americanul Kyle Kilgore, uriașul de 2,01 m care a evoluat în sezonul trecut la CSM Focșani. 


Cu astfel de jucători aduși la echipă, dar și cu cei pe care i-a păstrat în lot, BC Athletic se poate bate de la egal la egal cu forțele din campionat.


XXX 
În aceste zile în care la club este foarte multă activitate, team-managerul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș, se ocupă și de turneele de baschet 3X3. 
Așadar, sâmbătă, 31 august, la Tulcea, începe turneul "Tulcea Streetplay 3X3 2019". Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet Constanța și cu Sport Arena Streetball. 
Turneul se va întinde pe durata a două zile, sâmbătă și duminică, și va avea loc în Piața Civică din Tulcea, în aer liber. Înscrierile încă sunt deschise și se așteptă un număr de aproximativ 60 de echipe.
Baschet Club Athletic Constanța nu va participa cu nicio echipă la acest eveniment, însă team-managerul Andrei Talpeș se va ocupa de buna organizare a evenimentului. 


După încheierea acestui turneu, capitala baschetului din România rămâne la Tulcea. În orașul de pe malul Dunării, va urma "Săptămâna baschetului tulcean", un eveniment la care iubitorii sportului sub panou sunt invitați în număr cât mai mare.
Aceste două acțiuni sunt organizate pentru baschetul tulcean de performanță, dar și pentru cei care practică sport de masă.
Sportivii care vor participa la aceste turnee vor avea ocazia să se întreacă în driblinguri, slam-dunk-uri și aruncări spectaculoase la coș.


Baschet Club Athletic Constanța are ca obiectiv un parcurs cât mai bun în Liga Națională, însă oficialii echipei de la malul mării au în vedere și baschetul 3x3 și cel pentru junior. 


Constănțenii au participat de mai multe ori la evenimente cu echipe de juniori și cadeți, semn că aceștia pun foarte mult preț pe viitorul baschetului la malul mării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6886 secunde