Nimic nou, același joc încâlcit și plictisitor

165
Nimic nou, același joc încâlcit și plictisitor - nimicnou-1473091833.jpg

Articole de la același autor

Duminică seară, naționala de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu Muntenegru de pe Arena din Cluj Napoca, în primul meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. După o primă repriză în care evoluția tricolorilor a fost lentă, previzibilă, săracă în ocazii așa cum ne-am obișnuit de ceva timp, golul marcat de Adi Popa în minutul 85 a dezmorțit mulțimea de fani resemnați de la Cluj Arena. Bucuria n-a ținut decât două minute, când atacantul lui Inter Milano, Stefan Jovetic, a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Șansa de a-și trece în cont primele trei puncte ale tricolorilor a fost irosită de Nicolae Stanciu, care a ratat un penalty la ultima fază de joc a meciului. 


Selecționerul Christoph Daum a declarat la sfârșitul partidei: "Aș putea spune simplu ce ne-a lipsit: golul ratat din final, chiar dacă am mai ratat și pe parcursul meciului. Muntenegru este o echipă cu talie, periculoasă la cornere și faze fixe. Nu știu dacă puteam face mai mult la faza golului primit. Îmi pare rău pentru echipă. Nu a fost decizia lui Stanciu să execute. Stancu era prima opțiune, dar el a fost înlocuit. Săpunaru era al doilea, dar el a spus că are dureri la piciorul drept și Stanciu a fost a treia opțiune. Până la penalty a jucat bine. Ăsta este fotbalul, trebuie să îl ajutăm și să ne gândim că dacă marca acum era eroul nostru. Stanciu este supărat, când treci prin momente neplăcute spui că nu mai faci acel lucru. Este un jucător valoros, va mai rata penalty-uri, dar eu sunt dispus să îl ajut".


În celelalte partide ale grupei, Danemarca a bătut Armenia cu 1-0, iar Polonia a remizat, 2-2, în deplasarea din Kazahstan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 August 2016
Stire din Sport : Steaua vinde în Serie A
Pagina a fost generata in 0.4988 secunde