Campionatul Național de oină în sală (în 6) pentru seniori

Nimeni nu trece de Frontieră!

1224
Nimeni nu trece de Frontieră! - ee06c8c0ad9fdd4c5a1f7dabcbf491ed.jpg
Echipa AS Frontiera Tomis Constanța va participa, duminică, 12 decembrie, la returul celei de-a treia ediții a Campionatului Național de oină în sală (în 6) pentru seniori. Competiția, organizată de Federația Română de Oină, în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, CJC și Radio România Antena Satelor, va avea loc la Techirghiol.
Conform informațiilor furnizate de Eveline Lisenco, secretarul general al FRO, ședința tehnică va începe la ora 12.00, la sala de sport a CS Sparta Techirghiol, iar meciurile - de la ora 13.00.
După jocurile din tur, găzduite, în primăvară, de orașul Alexandria, Frontiera Tomis ocupă locul întâi în clasament, cu 12 puncte, urmată de Biruința Gherăești (Neamț, 9 p), Straja București (8 p), Juventus Olteni (Teleorman, 6 p) și Spicu Horia (Constanța, 4 p).
"La returul Campionatului Național, au drept de participare doar echipele care au fost prezente în tur. Ordinea meciurilor va fi cea din tur, doar că se va inversa ordinea echipelor la bătaie", a explicat Eveline Lisenco.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4571 secunde