Mai multe ştiri online:

Niki Lauda, unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1, a murit

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Niki Lauda, unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor, a murit în această dimineață la vârstă de 70 de ani. Informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt al familiei sale.


Niki Lauda, care a suferit un transplant de plămâni, a murit „în pace”, potrivit rudelor sale, scrie BBC.

Sportivul austriac a supraviețuit miraculos unui accident, în 1976, când mașina pe care o conducea în timpul unei curse a luat foc. Niki Lauda a suferit arsuri grave la nivelul feței și a rămas cu grave probleme de sănătate.

Dar rănile nu l-au oprit să revină la volan. Două dintre cele trei campionate mondiale pe care le-a câștigat au fost obținute după teribilul accident. Este singurul pilot din istorie care a devenit campion atât cu Ferrari cât și cu McLaren, marile rivale din lumea sporturilor cu motor.

După ce a renunțat la pilotaj, a rămas în Formula 1 ca manager sau consulant. De asemenea, a fost comentator de televiziune. A fost pasionat de aviație și a înființat și condus trei companii aeriene.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8756 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7286 secunde