Nicolae Matei: "Săgeata Năvodari este echipa momentului"

1227
5
Nicolae Matei:

Articole de la același autor

La conferința de presă în care au fost prezentați noul antrenor al Săgeții Năvodari, Tibor Selymes, și managerul Anamaria Prodan, primarul Năvodariului, Nicolae Matei, a susținut că nou-promovata Săgeata este "echipa momentului" în județul Constanța și că va susține în continuare acest proiect, la care s-au alăturat și câțiva sponsori. 

"Din punct de vedere sportiv, orașul Năvodari excelează, iar din punct de vedere administrativ, orașul Năvodari cheltuiește aceeași sumă de bani pe care o cheltuia pentru Liga a II-a, numai că, având această performanță, ne mai vin un milion de euro de la Ligă și au mai venit câțiva sponsori care ne ajută să închegăm un buget, să facem față competiției din prima ligă. Sunt fericit că am venit aici și o spun în numele orașului Năvodari. Sunt convins că vom face o figură frumoasă. Săgeata Năvodari este echipa momentului în Constanța", a declarat primarul Nicolae Matei.

Farul, echipa de suflet a Constanței

Edilul din Năvodari a mai spus că respectă celelalte echipe constănțene, FC Farul și Viitorul, și că speră ca "marinarii" să se reîntoarcă în Liga I.

"Echipa de suflet a județului este Farul și mi-aș dori să revină și ea în Liga I. După Farul, respect foarte mult Viitorul lui Hagi. Vom juca și pentru constănțeni, vom amplifica acest fenomen la nivelul județului. Nu avem resentimente față de nicio altă echipă. Noi încercăm să ne facem treaba și să jucăm pentru Năvodari și județul Constanța", ne-a mai spus Matei.

Se vor perfecta 12 transferuri

Pe lângă jucătorii rămași din lotul folosit în campionatul recent încheiat, printre care se numără Tigoianu, Vezan, V. Apostol, Fl. Popa, Filip sau Anițoiu, conducerea Săgeții va mai perfecta 12 transferuri în următoarea perioadă, în scopul de a se întări.

"Vom asigura, din punct de vedere administrativ, dar și logistic, condițiile necesare pentru a supraviețui și a activa în prima ligă. Cei care credeau că Săgeata va fi victima sigură a primei ligi se înșeală. Întotdeauna am fost începător în diferite activități, în afaceri, administrație și în politică, și ca om am reușit peste tot și voi reuși și în fotbal în numele orașului Năvodari. Vom face o echipă adevărată", a încheiat Nicolae Matei.

Comentează știrea

Suporter Farul
19 iunie 2013
Nu este sanatos la cap...

...poate o fi la ei la tara, in Navodari, dar in Constanta, niciodata ! in Constanta doar FARUL conteaza ! si unde mai pui ca mai sint si niste campioane la handbal si volei prin Constanta, asa ca lasa-ne...iar in frunte cu panarama aia care a facut praf o echipa cu traditie ca "U" Cluj, in nici un caz nu veti fi mai mult de o virgula in fotbalul din Dobrogea. Apropo, spuneti-i "doamnei" ca pe Caraiman e liber, poate sa treaca la treaba cind va termina sa va falimenteze si pe voi...

Fan
19 iunie 2013
Sageata Navodari

Bai Guliule am crezut ca ști mai mult fotbal ca Babu,dar esti afon si tu,ati avut un singur fotbalist profesionist care a jucat in ultimi 2 ani in liga1 ala e Bar si l-ati dat afara,perversilor va loveste Dumnezeu cand va e lumea mai draga,v-ati batut joc de toti baietii care au promovat sa va fie rusine au ajuns niste ca matari sa faca lotul la Sageata care n-au jucat fotbal niciunde,scuze doar la sintetic....!

farist
19 iunie 2013
salvati farul

clovnul de Mazare de ce nu se implica ca primarul Matei sa salveze FARUL .Navodari mai tare decat Constanta

matei,puscariasul orasului Navodari
19 iunie 2013
in curand parnaiasul matei

va intra la parnaie.Navodarenii isi doresc banii furati inapoi.

yoan
23 iulie 2013
Fotbal Dobrogean

... dragi dobrogeni normal ar fi sa fim bucurosi ca ca judetul Constanta are doua echipe in liga 1. Primarul Matei si Regele Hagi fac lucruri bune de a ajuta aceste echipe sa fie pe prima scena fotbalistica si pot sa le zic cinste lor. Acum 40 de ani de mic copil mergeam pe stadionu Faru si ii vedeam pe Iancu, Tufan, Turcu, iar dupa aceea pe Petcu Peniu si Buduru, iar jocul acestora il traiai cu tot sufletul, iar astazi era cat paci sa jucam in liga a treia, ... de ce ... pentru ca avem patroni lipsiti de caracter oameni de nimic iar consiliul judetean si in special primaria din Constanta se vede ca nu-i intereseaza decat distractie la Mamaia, misuri, fete frumoase, bautura, imitatie de care alegorice. ... imi pare nespus de rau dar sa speram in viitor ca Faru va lumina din nou. Bravo Sageata , Bravo Viitoru, Fai Faru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde