Nicolae Forminte, optimist înaintea "Europenelor" de la Glasgow

294
Nicolae Forminte, optimist înaintea

Articole de la același autor

În perioada 2-5 august, la Glasgow (Marea Britanie), are loc cea de-a 32-a ediție a Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Feminină, competiție în care vor evolua și reprezentantele României. Antrenorul lotului coordonator feminin, constănțeanul Nicolae Forminte, își pune speranțele în cele mai în formă sportive ale momentului: Denisa Golgotă, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob, Nica Ivănuș și Anamaria Ocolișan. 


În Scoția, au mai făcut deplasarea și cinci dintre cele mai promițătoare tinere gimnaste ale României: Ana-Maria Puiu, Antonia Duță, Daniela Trică și constănțencele Silviana Sfiringu și Ioana Stănciulescu. Fetele intră primele în concurs, cu calificări programate pe 2 august la senioare, urmate de finala pe echipe pe 4 august și finalele pe aparate pe 5 august. Junioarele debutează pe 3 august, cu calificări și finala pe echipe și la individual compus, iar pe 5 august au loc finalele pe aparate. Competiția va fi transmisă în direct, pe TVR 1.


"În urmă cu trei ani, tot la Glasgow, gimnastica românească bifa, poate, cel mai negru episod din istoria sa. Ratam calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Acum, poate reprezenta începutul unui nou drum, sperăm cu multe reușite", a declarat, plin de optimism, Nicolae Forminte, la plecarea spre Glasgow.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5943 secunde