Nicolae Dobre, prezent la meciul demonstrativ de oină de la Chişinău

226
Nicolae Dobre, prezent la meciul demonstrativ de oină de la Chişinău - nicolae-1623597844.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 12 iunie, în contextul evenimentelor prilejuite de Ziua Europei 2021, pe stadionul „Zimbru” din Chişinău, a fost organizat un meci demonstrativ de oină. La eveniment, au participat şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Peter Michalko, precum şi ambasadorul României, Daniel Ioniţă, iar toţi cei prezenţi la activitate au avut ocazia să înveţe cum se joacă sportul nostru naţional.

Preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre, a venit special la Chişinău şi le-a oferit participanţilor detalii despre jocul de oină, asigurând gazdele de tot sprijinul său pentru revigorarea acestei discipline în Republica Moldova.

La rândul său, ambasadorul UE la Chişinău, Peter Michalko, şi-a exprimat bucuria faţă de revenirea la normal, în contextul pandemiei Covid-19.

„Pentru mine, este prima activitate sportivă din acest an, este important că am avut această posibilitate. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în cadrul Zilei Europei. Este important să putem susţine tradiţiile şi cultura statelor din întreaga Europă. Suntem mai puternici atunci când ştim mai multe despre noi, în spiritul motto-ului UE - unitate prin diversitate”, a declarat, newsmaker.md, diplomatul european. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3331 secunde