Nico Rosberg, veste bombă la 5 zile după ce a devenit campion mondial

169
Nico Rosberg, veste bombă la 5 zile după ce a devenit campion mondial - nicorosbergamosnewsro-1480690627.jpg

Articole recomandate

Pilotul german Nico Rosberg și-a anunțat, azi, retragerea din Formula 1, la 31 de ani, și la mai puțin de o săptămână după ce a devenit în premieră campion mondial.

Noul campion mondial al Formulei 1, germanul Nico Rosberg, și-a anunțat vineri retragerea din sport, la doar 31 de ani. Decizia neașteptată a fost explicată de pilotul german într-o scrisoare deschisă.

"În cei 25 de ani de când particip la curse, scopul meu unic, visul meu, a fost să devin campion mondial de Formula 1. Prin muncă grea și multe sacrificii, mi-am atins obiectivul. Mi-am urcat "muntele", iar acum sunt în vârf", a explicat Rosberg, care nu a intrat în detalii privind motivele retragerii.

Germanul a câștigat în premieră titlul de campion mondial de Formula 1, duminică, pe circuitul Yas Marina, după ce a ocupat locul al doilea în Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite, în urma lui Lewis Hamilton, plecat din pole position.

Nico Rosberg a devenit în premieră campion mondial, la 34 de ani după ce tatăl său, Keke Rosberg, a devenit, la rândul său, campion mondial în Formula 1.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.313 secunde