Nicio competiție de tenis de masă fără Constanța pe primul loc

230
Nicio competiție  de tenis de masă fără Constanța  pe primul loc - nicio-1533050910.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, la Câmpulung Muscel a avut loc o nouă ediție a Cupei Federației la tenis de masă, competiție organizată de către FR de Tenis de masă.

Concursul a fost destinat jucătorilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, fiind prezenți sportivi legitimați la 14 cluburi din țară, inclusiv din județul Constanța.

Astfel, Bianca Meiroșu (nouă victorii din tot atâtea partide, fără set cedat) și Lorena Dumitru (șase victorii din șase partide, trei seturi pierdute) nu au făcut altceva decât să continue cu mândrie moștenirea lăsată de atâtea generații de aur ale Constanței. Cele două colege de la LPS "Nicolae Rotaru" s-au impus la categoriile de vârstă 9-11 ani, respectiv 12 ani. De asemenea, Bogdan Eden (CS Farul Constanța) a reușit să obțină argintul la categoria de vârstă 12 ani.

Sportivii de la CS Farul Constanța și LPS "Nicolae Rotaru" Constanța sunt antrenați de Viorel Filimon, Elena Sebe, Anamaria Sebe, Dana Micu și Iulia Caragea.

Să nu uităm că, în urmă cu 10 zile, din cele 11 medalii cucerite de către delegația României la Campionatele Europene pentru cadeți și juniori, cinci au fost câștigate de către sportivii constănțeni.

La cadeți, Elena Zaharia a cucerit două medalii de aur (simplu și pe echipă) și una de bronz (dublu mixt) și două de bronz prin Cristian Pletea (dublu și pe echipe). De asemenea, la obținerea titlului european în proba feminină de cadeți, o mare contribuție a avut-o și Camelia Mitrofan, cea care a adus punctul decisiv al finalei contra Rusiei. De asemenea, naționala feminină de senioare a României este campioană europeană pe echipe având-o la timonă pe constănțeanca Elisabeta Samara, fosta campioană europeană a probei de simplu din 2015.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6951 secunde