Neymar, acuzat de viol în Brazilia

91
Neymar, acuzat de viol în Brazilia - ney-1559485325.jpg

Articole recomandate

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, aflat în prezent în Brazilia, unde se pregătește alături de naționala țării sale pentru participarea la Copa America, este acuzat de viol, informează L'Equipe. 


Denunțătoarea este o tânără din Brazilia, care a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo, susținând că faptele s-au petrecut pe 15 mai, într-un hotel din capitala Franței 


Conform procesului verbal, consultat de L'Equipe, presupusa victimă susține că a comunicat cu Neymar pe rețelele de socializare, iar jucătorul i-a oferit, prin intermediul unui prieten, un bilet de avion pentru Paris. Sosită la hotel, tânăra femeie s-a întâlnit cu vedeta lui PSG pe 15 mai, în jurul orei 20,00, fotbalistul devenind ulterior agresiv, după ce a consumat alcool, agresând-o sexual. Tânăra a revenit în Brazilia două zile mai târziu, "perturbată emoțional", și cu "teama de a depune plângere". 


Tatăl fotbalistului a negat însă acuzațiile, afirmând că Neymar "este victima unei tentative de extorsiune". "Avem toate documentația pentru a demonstra asta", a mai spus el. 


Neymar, căruia selecționerul brazilian Tite i-a retras banderola de căpitan al echipei naționale, se pregătește pentru Copa America, turneu care va debuta pe 15 iunie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5264 secunde