Neymar, acuzat de viol. Ce spune starul despre acest caz

149
Neymar, acuzat de viol. Ce spune starul despre acest caz - neymar43732800-1559564766.jpg

Articole recomandate

O femeie îl acuză pe Neymar, celebrul fotbalist de la Paris Saint Germain, că ar fi violat-o la mijlocul lunii mai. Starul brazilian neagă acuzațiile și susține că a fost șantajat de tânără.


Neymar a reacționat după ce în presă a apărut povestea șocantă a violului de care ar fi acuzat. Atacantul a povestit cum a fost prins într-o capcană.


"Sunt foarte supărat de ce se întamplă acum. Începand de acum voi spune totul, voi arăta și conversațiile cu fata aceea, chiar și momentele intime pentru că doar așa pot demonstra că acolo nu s-a întamplat nimic. A doua zi după întalnire noi am continuat să vorbim. Ea chiar mi-a cerut un cadou pentru fiul ei, i-am luat cadouri și acum sunt șocat să aflu ce a făcut", a declarat fotbalistul.

Femeia care îl acuză pe Neymar a depus o plângere la Poliția din Santo Amaro, în Brazilia, și susține că violul s-ar fi produs la Paris. Tânără a povestit că l-ar fi cunoscut pe fotbalist pe Instagram și apoi ar fi mers în Franța pentru a-l întâlni. Seara fotbalistul ar fi venit beat la hotel, ar fi devenit violent și ar fi violat-o, acuzații negate de jucător.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8236 secunde