Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă în Mexic: Răpitorii nu au ținut cont de banii primiți

456
1
Nepoata vicepreședintelui UEFA, răpită și ucisă în Mexic: Răpitorii nu au ținut cont de banii primiți - imagensintitulo-1474465868.jpg

Articole recomandate

Momente grele pentre vicepreședintele UEFA și al Federației Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar. Nepoata acetuia a fost găsită moartă după ce fusese răpită în 13 septembrie. Ucigașii nu au ținut cont că familia acesteia a plătit o parte din suma cerută cu titlu de răscumpărare.

Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost găsită fără viață într-un canal de ape reziduale, la câteva zile după ce fusese răpită, legată de mâini și picioare și cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere, scrie stirileprotv.ro.

Femeia a fost răpită în 13 septembrie când s-a urcat într-un taxi de lângă un centru comercial din Santa Fe, lângă sediul IMB Mexic. Aceasta a fost forțată de răpitori să retragă banii pe care îi avea în conturi și să solicite o răscumpărare familiei pentru a fi eliberată.

O parte din banii ceruți au fost plătiți, dar cu toate acestea corpul neînsuflețit a fost găsit a doua zi.

Comentează știrea

costica
22 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5957 secunde