Nemțenii pe care-i va transfera Farul sunt Doicaru și Dănuț Prodan

1978
Nemțenii pe care-i va transfera Farul sunt Doicaru și Dănuț Prodan - ea1e6f1509d9e505a9af7c3a52c37475.jpg
Fotbaliștii de la prim-divizionara Ceahlăul Piatra Neamț pe care-i va lua Farul, împrumut până la finele campionatului, sunt atacantul Radu Doicaru și mijlocașul Dănuț Prodan, ambii constănțeni.
Doicaru (31 ani, 1,85 m - 80 kg) este născut la Mangalia și a mai jucat la Farul, în prima divizie, două sezoane, 2003/2004 și 2004/2005, timp în care a susținut în campionat 26 de meciuri și a marcat două goluri. De la Farul s-a transferat la Ceahlăul, acum cinci ani, jucând sub Pietricica două campionate în liga a doua și două și jumătate în eșalonul întâi. În turul acestui campionat, a susținut 13 meciuri și a dat două goluri.
Prodan (25 ani) este un fost junior al Portului Constanța și a mai jucat la Delta Tulcea, iar înainte de a veni la Ceahlăul, la Lotus Băile Felix. Poate evolua la mijlocul terenului, dar și în atac. În tur, a jucat la Ceahlăul în 11 meciuri, fără a reuși vreun gol.
Altfel, în cantonamentul Farului de la Poiana Brașov, pe lângă portarul Vlad Neagu, se mai confruntă cu probleme medicale Matei, Pantelie și Andrade.
Ieri, "marinarii" au avut în program iar trei antrenamente. "Resimțim oboseala, pentru că programul e dur, dar nu se plânge nimeni. Trebuie să ne fortificăm fizic pentru retur", a declarat, pentru "Cuget Liber", căpitanul Farului, Alexandru Mățel.
Oficialii constănțeni au anunțat că meciul amical cu Unirea Slobozia, de duminică, nu se va mai juca, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, situație în care Farul va încheia cantonamentul montan mâine, cu o zi mai devreme decât fusese stabilit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 0.7249 secunde