Naționalele U19, doar o victorie la CE de handbal pe plajă

121

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, echipele naționale U19 ale României au participat la Campionatul European de handbal pe plajă, de la Lloret de Mar (Spania). 


Echipa de fete a făcut parte din Grupa B, unde a înregis-trat două înfrângeri cu Spania (0-2) și Rusia (0-2) și o victorie cu Elveția (2-0). România a încheiat grupa pe locul trei. 


În grupa pentru locurile 5-9, trico-lorele au înregistrat trei înfrângeri: cu Croația (0-2), Slovacia (1-2) și Turcia (0-2). 


Naționala feminină U19 este antrenată de constănțenii Adrian Georgescu și Dorin Coman, iar din lotul echipei face parte o singură jucătoare de la malul mării, Adriana Mușat (CSS 1 Constanța). 


La masculin, România a încheiat grupa pe ultimul loc, după trei meciuri pierdute: Rusia (0-2), Spania (0-2), Elveția (0-2). În lupta pentru locurile 5-9, băieții au pierdut cu Georgia (0-2), Portugalia (1-2) și Turcia (1-2). 


Tricolorii U19 sunt pregătiți de constănțencele Lăcrămioara Ilie și Roxana Damian, iar din echipă fac parte și jucătorii Darius Tiberiu Ghereben (HCM Constanța), Andrei Pletea (CSS 1 Constanța), ambii portari, și Robert Zaval (CSS 1 Constanța).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde