Naționalele de beach-volley iau startul pe plaja din Mamaia

160
Naționalele de beach-volley iau startul pe plaja din Mamaia - volei-1406225533.jpg

Articole de la același autor

În perioada 31 iulie - 2 august, pe nisipul fierbinte din stațiunea Mamaia, va avea loc a doua ediție a Campionatului Național de beach volley. La competiție, și-au anunțat participarea unele dintre cele mai puternice echipe din țară și unii dintre cei mai buni voleibaliști români.

Sunt anunțate un număr aproximativ de 24 de formații care vor juca în calificări, iar mai apoi vor juca pe tablou de 16 echipe cu dublă eliminare. Campionatul se adresează categoriei masculine de seniori, însă nu au fost uitate nici fetele, în ultima zi fiind programat un meci demonstrativ feminin.

Meciurile vor începe joi dimineață, de la ora 9, și se va juca toată ziua, sub soarele arzător. Sâmbătă, prima semifinală va începe de la ora 12 și ziua va continua până la finala mare, când se vor anunța câștigătorii. Formațiile ce vor urca pe podium vor primi premii în valoare de 3.000 de euro, constând în bani și materiale promoționale, precum ghiozdane, telefoane etc. Și publicul amator de volei va putea participa la con-cursuri organizate, unde vor primi diverse premii.

Până la startul campionatului, sâmbăta aceasta, se va desfășura Cupa Presei la volei pe plajă.

"Speranța noastră este ca, de la ediție la ediție, campionatul să se ridice la standardul celor mai renumite concursuri de Grand Slam. Noi încercăm să ridicăm nivelul competițional, dar și cel organizatoric. Beach volley-ul se axează pe spectacol. Pe lângă meciurile din cadrul competiției, vom organiza concerte, concursuri cu premii și promitem un spectacol din toate punctele de vedere", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brînză, director de competiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3033 secunde