Naționala României U17 are un nou selecționer

80
Naționala României U17 are un nou selecționer - frf-1517237605.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul echipei naționale Under-17 a României, Sorin Colceag, a fost înlocuit în funcție de Aurel Țicleanu, anunță Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

"Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 și a remizat în al doilea joc contra aceleiași formații, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, schimbarea selecționerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcție. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Școlii Federale de Antrenori", se arată pe site-ul citat.

Noul staff al reprezentativei Under-17 este format din Aurel Țicleanu - coordonator, Adrian Văsâi și Mihai Ianovschi junior, antrenori.

Următoarea acțiune a echipei naționale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, la 27 februarie și 1 martie.

Reprezentativa Under-17 va juca în luna martie la turul de elită al Campionatului European Under-17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, și Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria și se va desfășura în perioada 22-28 martie 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.019 secunde