€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:
Preliminarii CM la handbal masculin

Naționala României, calificată în play-off

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Naționala masculină de handbal a României a reușit să se califice în play-off-ul Campionatului Mondial din 2019, ce se va desfășura în Germania și Danemarca, după ce s-a clasat pe prima poziție în grupa a treia de calificare, care s-a jucat în Italia, la Bolzano. 


Tricolorii antrenați de Xavier Pascual au reușit să învingă Italia, scor 34-24, Insulele Feroe, cu 28-20, și au remizat cu Ucraina, scor 26-26 (11-14), la capătul unei joc destul de modest. 


În fiecare dintre cele trei partide, jucătorul celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, Dragoș Soare, a marcat câte două goluri. 
Play-off-ul Campionatului Mondial se va disputa la jumătatea lunii iunie. 


Tot în aceste zile, în Croația, are loc Campionatul European de handbal masculin. În prima zi, naționala Macedoniei a reușit să învingă, surprinzător, Slovenia, scor 25-24 (11-11). În echipa câștigătoare au evoluat cu brio și doi jucători ai HCDS, portarul Nikola Mitrevski (nouă intervenții) și Velko Markoski. 


Un alt jucător al dobrogenilor, muntenegreanul Stevan Vujovic, nu a avut același noroc împotriva campioanei în exercițiu, Germania, naționala sa fiind învinsă categoric, scor 19-32 (9-17). Vujovic a reușit doar un gol, din trei aruncări.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7862 secunde