Preliminarii CM la handbal masculin

Naționala României, calificată în play-off

141
1
Naționala României, calificată în play-off - nationala-1515940205.jpg

Articole de la același autor

Naționala masculină de handbal a României a reușit să se califice în play-off-ul Campionatului Mondial din 2019, ce se va desfășura în Germania și Danemarca, după ce s-a clasat pe prima poziție în grupa a treia de calificare, care s-a jucat în Italia, la Bolzano. 


Tricolorii antrenați de Xavier Pascual au reușit să învingă Italia, scor 34-24, Insulele Feroe, cu 28-20, și au remizat cu Ucraina, scor 26-26 (11-14), la capătul unei joc destul de modest. 


În fiecare dintre cele trei partide, jucătorul celor de la HC Dobrogea Sud Constanța, Dragoș Soare, a marcat câte două goluri. 
Play-off-ul Campionatului Mondial se va disputa la jumătatea lunii iunie. 


Tot în aceste zile, în Croația, are loc Campionatul European de handbal masculin. În prima zi, naționala Macedoniei a reușit să învingă, surprinzător, Slovenia, scor 25-24 (11-11). În echipa câștigătoare au evoluat cu brio și doi jucători ai HCDS, portarul Nikola Mitrevski (nouă intervenții) și Velko Markoski. 


Un alt jucător al dobrogenilor, muntenegreanul Stevan Vujovic, nu a avut același noroc împotriva campioanei în exercițiu, Germania, naționala sa fiind învinsă categoric, scor 19-32 (9-17). Vujovic a reușit doar un gol, din trei aruncări.


Comentează știrea

fgd
15 ianuarie 2018
rtyhdr

Ofertă valabilă pentru toți. Aveți nevoie de un împrumut, dar sunteți respins de bancă sau de instituțiile financiare care vă plasează în condiții neschimbate la venitul dumneavoastră lunar, la dobânzi exorbitante. Vrei să ai un împrumut pentru a-ți satisface nevoile. Nici o problemă. Oricare ar fi situația dvs. financiară, vă ofer ipoteci, împrumuturi comerciale, împrumuturi internaționale, împrumuturi personale, împrumuturi exclusive și împrumuturi educaționale. Îți ofer credite la parteneriate și multe. aveți într-adevăr nevoie, astfel încât să intrați în legătură. e-mail: [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6711 secunde