Naționala nu va mai putea juca pe stadionul "Farul" în preliminariile EURO 2012

5087

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a dat publicității, ieri, numele stadioanelor din România ce pot găzdui partide din preliminariile Campionatului European din 2012, acestea fiind "Steaua" din București, "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca și "Dan Păltinișanu" din Timișoara.
Așadar, stadionul "Farul" din Constanța, preferat de fostul selecționer Victor Pițurcă, a dispărut de pe listă, ca urmare a deciziei UEFA, de a ridica standardele pe care o arenă trebuie să le îndeplinească, pentru a primi dreptul de organizare a unor asemenea partide. Astfel, în perspectiva preliminariilor EURO 2012, forul fotbalistic european a stabilit ca aceste jocuri să fie găzduite doar de stadioane ce au o clasificare de minim categoria a 3-a, singura categorie superioară acesteia fiind "Elite".
De asemenea, stadioanele "Ceahlăul" din Piatra Neamț, sub rezerva efectuării anumitor lucrări la locurile rezervate VIP-urilor, și "Ion Oblemenco" din Craiova se ridică la standardele categoriei a 3-a, însă numai după evaluarea efectuată de către FRF. Astfel, forul român va solicita UEFA să efectueze o inspecție pentru ca și aceste stadioane să poată găzdui partide din cadrul preliminariilor EURO 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3561 secunde