Naționala Feminină de Handbal a României află, vineri seară, cu cine va juca la Rio

130
Naționala Feminină de Handbal a României află, vineri seară, cu cine va juca la Rio - minge-1461915756.jpg

Articole recomandate

"Tricolorele" au fost plasate în urna a doua valorică, alături de Rusia, singura echipă pe care, practic, nu o pot întâlni în faza grupelor. În afara rusoaicelor, fetele noastre pot juca în compania oricărei adversare, transmite romanialibera.ro.

Fetele noastre sunt văzute ca favorite la adjudecarea unei medalii la această Ediție a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio, mai ales după bronzul câștigat de România la Campionatul Mondial.

Lotul României are în componență jucătoare cu multă experiență - un cuțit cu două tăișuri, asta, deoarece, pe de o parte, sunt jucătoare care se află la ultima participare la o asemenea competiție, precum Aurelia Brădeanu, dar există și partea bună a acestei experiențe care poate fi materializată, prin adjudecarea unei medalii.

A șasea partidă de la Rio este esențială

Cele 12 echipe calificate la JO vor fi împărțite în două grupe de câte 6 formații. Primele patru clasate în cele două grupe se califică în "sferturi", fază în care meciurile vor fi eliminatorii și se vor juca după sistemul: 1A-4B, 2A-3B, 1B-4A, 2B-3A. Practic, cel mai important meci e cel cu numărul 6, din "sferturi".

Indiferent pe ce loc termini în grupă, e vital să câștigi jocul 6! La acest lucru se gîndește și antrenorul Tomas Ryde, cel care a spus că nu-l preocupă cum va arăta grupa de la Rio. "Sunt multe echipe bune acolo, valoric formațiile sunt la un nivel asemănător. Pe mine mă interesează echipa mea", a declarat suedezul.

Iată componența Urnelor:

Urna 1: Norvegia, Olanda

Urna 2: România, Rusia

Urna 3: Muntenegru, Suedia

Urna 4: Franța, Brazilia

Urna 5: Spania, Argentina

Urna 6: Coreea de Sud, Angola

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4159 secunde