Sub comanda constănțeanului Alexandru Olteanu

Naționala feminină de baschet 3x3 a României, pregătiri la Izvorani

131
Naționala feminină de baschet 3x3 a României, pregătiri la Izvorani - echipa-1592932107.jpg

Articole de la același autor

Alexandru Olteanu se află în continuare în Centrul Olimpic de la Izvorani, împreună cu echipa națională feminină a României de baschet 3X3 pe care o conduce. Antrenorul constănțean le pregătește pe tricolore în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc anul viitor.

Stagiul de pregătire se va încheia la finalul acestei săptămâni, după care Alexandru Olteanu se va întoarce la Constanța, unde va intra direct în pâine la echipa sa de club, BC Athletic.

Baschetbalistele de la echipa națională a României se vor pregăti pentru o săptămână fiecare individual, iar selecționerul le va supraveghea prin intermediul platformelor online. După săptămâna de pregătire individuală, naționala se va reuni din nou și vor urma alte două săptămâni de antrenamente colective.

"Este un vis îndeplinit pentru mine, faptul că antrenez această echipă și că lucrez cu jucătoare extrem de valoroase. Un alt vis este acela de a cuceri o medalie olimpică la Tokyo și cred că vom putea să îl realizăm", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alexandru Olteanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde