Naționala de squash a României, locul 12 la Campionatul European

181

Articole de la același autor

Echipa masculină de squash a României a ocupat locul 12 la Campionatul European, găzduit de insula Jersey (Marea Britanie).


România a ocupat ultimul loc în Grupa D, cu trei înfrângeri, 0-4 cu Luxemburg, 1-3 cu Guernsey și 0-4 cu Slovacia. 


Lotul tricolor a avut în componență patru jucători, dintre care trei sunt legitimați la ACS Squash West Side Constanța: Teo Ristea, Bogdan Ilie Petre și Horia Naumescu, celălalt coechipier fiind Vasile Hapun, marea speranță a squash-ului românesc. 


În turneul pentru locurile 9-14, România a învins Rusia cu 2-0, după ce Vasile Hapun a trecut de Serghei Beliaev (3-0), iar Horia Naumescu s-a impus în fața lui Aleksandr Andreev cu 3-1. 


Apoi, România a fost întrecută de Grecia, 1-2: Vasile Hapun l-a învins pe Petros Tzamaloukas (3-1), Platon Mazarakis a dispus de Teodor Ristea cu 3-0, iar Dimitrios Karaoglanidis a câștigat meciul cu Horia Naumescu, 3-0. 


În meciul pentru locurile 11-12, România a fost învinsă din nou de Guernsey, scor 1-2. Hapun a adus punctul tricolorilor, după 3-1 cu Henry Birch, Martin Watts l-a învins pe Teodor Ristea (3-0), iar Ilie Petre Bogdan a fost învins de Janick Radford (0-3). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8852 secunde