Naționala de futsal a României, pregătiri pentru finalul campaniei de calificare la EURO 2022

Luni, 05 Aprilie 2021, 21:15
343
Echipa națională de futsal a României a demarat în acest week-end pregătirile în vederea disputării partidelor cu Serbia și Macedonia de Nord, ultimele confruntări din grupa de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Olanda.

Prima noastră reprezentativă va da piept vineri, 9 aprilie, cu Serbia, în deplasare, iar cinci zile mai târziu, miercuri, 14 aprilie, cu Macedonia de Nord, pe teren propriu. Selecționerul Robert Lupu a convocat pentru această acțiune 14 jucători.

„Vom repeta testele miercuri, 7 aprilie, teste valabile inclusiv pentru primul meci, cel cu Serbia. Să sperăm că nu vor fi probleme. Pe 8 aprilie se pleacă spre Vršac, locul disputei cu Serbia. La ora 19.00, ora jocului, este programat antrenamentul oficial, iar a doua zi meciul. Delegația României va reveni la Timișoara a doua zi și va continua pregătirile pentru ultimul meci, cel cu Macedonia de Nord. Atmosfera e foarte bună. Sperăm din tot sufletul să învingem în aceste două meciuri și să încheiem grupa pe locul secund”, a spus Daniel Petcu, team-managerul echipei naționale de futsal a României.Pagina a fost generata in 0.3603 secunde