€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Naționala de baschet 3x3, calificare entuziasmantă în sferturile Europenelor U18

Ştire online publicată Luni, 03 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Naționala de baschet 3x3 sub 18 ani a României a reușit un parcurs perfect în faza grupelor, la FIBA 3x3 U18 Europe, ce se dispută, zilele acestea, la Debrecen (Ungaria).

Cu jucătorul celor de la BC Athletic Constanța în lot, Panaiotis Pegkas, alături de Victor Bogdan, Radu Petrescu și Robert Ionuț Nanu, naționala României a obținut două victorii istorice și a terminat grupa pe prima poziție.

În primul joc, România s-a impus în fața Greciei, după un meci de infarct, terminat în prelungiri, scor 18-17. Cu doar câteva secunde înainte de final, grecii conduceau cu 17-16, însă au fost „pedepsiți” de Victor Bogdan, cu o aruncare din spatele arcului, de două puncte.

În cel de-al doilea meci, românii s-au impus în fața Spaniei, scor 21-13, după o demonstrație de eficiență în atac, din spatele arcului, care l-a și propulsat pe Victor Bogdan pe primul loc în ierarhia celor mai multe puncte marcate (22). Site-ul FIBA 3x3 i-a și dedicat acestuia un articol în care este lăudată performanța românului, în condițiile în care a fost cel mai scund jucător de pe teren.

În sferturile de finală, România urma să întâlnească Rusia. Iată și celelalte trei sferturi: Germania - Ungaria, Franța - Spania și Serbia - Cehia. Toate cele patru partide s-au disputat, ieri, după încheierea ediției. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7368 secunde