Naomi Osaka, reacție cu privire la cazul Novak Djokovic: ”Este trist că unii oameni și-ar putea aminti de el în acest fel”

203
Naomi Osaka, reacție cu privire la cazul Novak Djokovic: ”Este trist că unii oameni și-ar putea aminti de el în acest fel” - novakdjokovic-1642242321.jpg

Articole recomandate

Naomi Osaka a vorbit despre cazul lui Novak Djokovic. Nipona, care își apără trofeul la Australian Open, a spus că unii oameni și-ar putea aminti de sârb în aceste circumstanțe, iar acest lucru ”este oarecum trist”.


”Este un jucător atât de grozav și este oarecum trist că unii oameni s-ar putea aminti de el în acest fel”, a spus Osaka. Campioana de la Australian Open a specificat și că nu crede că părerea ei este importantă în acest caz.


”Da, sincer, într-un fel nu cred că părerea mea este importantă. Chiar dacă spun ceea ce gândesc, am văzut oameni care s-au poziționat de ambele părți ale acestei situații. Știu, de asemenea, că părerea unei persoane nu va schimba nimic, doar o să provoace o controversă”, a explicat tenismena.


”Cred că este o situație nefericită. El este un jucător atât de grozav și este oarecum trist că unii oameni și-ar putea aminti de el în acest fel. Dar cred, de asemenea, că nu depinde de jucătorii de tenis, ci de guvern, de cum decide Australia să managerieze această problemă”, a spus ea.


”Da, știu cum este să fii în situația lui (...), doar să vezi comentariile altor jucători, nu este cel mai grozav lucru. Trebuie să se mențină pozitiv,” a conchis nipona.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2946 secunde