Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova, în primul meci de la Turneul Campioanelor

137
Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova, în primul meci de la Turneul Campioanelor - 5fbaad8872d911e9b91a87f62b76a5ee-1572177029.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a învins-o pe Petra Kvitova (Cehia), 7-6 (7/1), 4-6, 6-4, duminică, în primul meci de la Turneul Campioanelor (WTA Finals), din cadrul Grupei Roșii a competiției ce se desfășoară în orașul chinez Shenzhen.


Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a impus după circa două ore și 40 de minute în fața unei adversare clasate cu trei poziții mai jos în ierarhia mondială. Partida a fost reeditarea finalei din acest an a Openului Australiei, câștigată tot de Osaka. În 2018, la prima sa participare la Turneul Campioanelor, japoneza a pierdut primele sale două meciuri din grupă și a abandonat în cel de-al treilea, din cauza unei accidentări la coapsă, amintește AFP.


În al doilea meci al zilei, liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, va primi replica elvețiencei Belinda Bencic (7 WTA).


Românca Simona Halep va debuta luni la Turneul Campioanelor, în Grupa Violet, împotriva jucătoarei canadiene de origine română Bianca Andreescu.


Partida Halep (28 ani, 5 WTA) - Andreescu (19 ani, 4 WTA), o premieră, va fi a doua care se va juca luni, după cea care le va opune pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul doi mondial, și Elina Svitolina (Ucraina), deținătoarea titlului la Turneul Campioanelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1935 secunde