Nadia Comăneci nu vrea să-și vadă dosarul de la Securitate

456
Nadia Comăneci nu vrea să-și vadă dosarul de la Securitate - nadiacomaneci71989600-1330938433.jpg

Articole recomandate

Nadia Comăneci a declarat că nu regretă pasul făcut în 1989, când a fugit din România. Cea mai bună gimnastă din istorie a mai spus că nu este interesată să-și vadă dosarul întocmit de Securitate.


"Mă bucur de viața pe care mi-am creat-o acolo, în America. Nu regret ceea ce am făcut, deoarece mi-a oferit posibilitatea să întâlnesc oameni minunați, care acum fac parte din viața mea. Însă, mă bucur de fiecare dată să revin în România și să mă întâlnesc cu prietenii vechi și cu cei dragi mie. România ocupă, încă, o parte mare din sufletul meu", a declarat Nadia Comăneci pentru ziare.com.

Nadia a comentat și subiectul dosarului pe care i l-a întocmit Securitatea și a spus că nu este interesată să afle cine a "turnat-o".

"Nu m-a tentat să retrăiesc trecutul, deoarece sunt o persoană care trăiește în prezent, fiind concentrată pe ceea ce aș putea realiza în viitor. Îmi doresc să păstrez intactă imaginea persoanelor din jurul meu, persoane cu care am trăit momente frumoase și unice. Nu vreau să judec pe nimeni, erau vremuri grele, instituțiile statului puteau face presiuni foarte mari asupra unei persoane care în final putea ceda, era dificil să te opui sistemului. Îi admir pe cei care au reușit să se opuna și au refuzat să devină informatori, dar nu vreau să-i condamn nici pe cei care au cedat, cei care pentru a-și proteja familia și relativa libertate au semnat cu Securitatea", a declarat Nadia Comăneci.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5672 secunde