Nadia Comăneci: "Haideți să ne protejăm și să rămânem sănătoși"

288
Nadia Comăneci:

Articole recomandate

Multipla campioană olimpică la gimnastică, Nadia Comăneci, a postat, sâmbătă, un mesaj pe contul său oficial de Twitter, în care spune că după zecele perfect obținut la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976 acum se concentrează pe 20 de secunde perfecte de spălat pe mâini, transmite Agerpres.

"Sunt lucruri simple pe care toți le putem face. Zecele perfect a fost un număr foarte important în viața mea, dar acum mă concentrez pe un 20 perfect. Spălați-vă pe mâini timp de 20 de secunde cu apă caldă și săpun cât de des puteți. Este ușor, dar toți trebuie să ne amintim că trebuie să facem acest lucru. Haideți să ne protejăm și să rămânem sănătoși", a menționat Nadia Comăneci într-un clip video înregistrat într-o sală de gimnastică.

Acesta este al doilea mesaj prin care fosta gimnastă se implică în lupta pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19. La 16 martie, ea transmitea pe contul oficial de Instagram al Comitetului Olimpic și Sportiv Român: "Acum este un moment extrem de important și fiecare dintre noi avem o mare responsabilitate față de noi, față de familie, față de cei dragi și față de cei din jurul nostru. Trebuie să ne spălăm foarte des și foarte bine pe mâini și să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4335 secunde