€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Ciprian Marica, despre discuțiile cu reprezentanții SSC Farul:

"N-am primit nici documente, nici informații. Soluția lor nu-i dovadă de seriozitate!"

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Noul proprietar al brandului FC Farul, Ciprian Marica, dă asigurări, prin intermediul unui comunicat, că are cele mai bune intenții și toată deschiderea către suporterii constănțeni, cei care derulează, de câțiva ani, proiectul SSC. 


Ciprian Marica spune că a fost contactat de reprezentanții SSC Farul și a avut chiar o întâlnire cu Georges Muzaca, oficial al clubului mandatat de conducere să discute despre viitor. Nu a fost vorba despre negocieri, ci doar o întâlnire informală. 


„O negociere este ceva mult mai complex. Apreciez mult faptul că oamenii sunt deschiși, că văd în mine o soluție pentru viitorul parcurs al echipei. Eu am entuziasm și vreau să ajut. Dar, pentru a pune pe picioare un club, trebuie mult mai mult decât să se deseneze organigrame, să se împartă funcții. 


Ca un prim punct de plecare într-o viitoare colaborare, de orice fel, am solicitat documente, să știu care e forma de organizare, ce fonduri există, ce cheltuieli au fost, dacă sunt datorii. Așa este normal când pornești o activitate. Și dacă deschidem împreună o tarabă în piață, tot așa se fac lucrurile. Cu atât mai mult în cazul unui club de fotbal. 


Din păcate, nu am primit nimic, și nici asigurări că mi se pot prezenta documente. Spun din păcate, pentru că timpul este foarte scurt. Soluția despre care vorbesc o parte dintre cei implicați în club, desființarea, nu este o dovadă de seriozitate. După cum nu poți gândi că desființezi clubul, pentru că poți înființa oricând altul. Sunt oameni care au sentimente pentru această echipă, care au speranțe, nu poți să le închizi obloanele pur și simplu. 


Eu aștept în continuare să primesc ceva concret, ca să putem începe o muncă împreună, să găsim soluții, să aducem parteneri lângă echipă, oameni și societăți care să pună umărul la redarea strălucirii Farului. Nu vine nimeni să sprijine o societate care nu are transparență”, a transmis Ciprian Marica. 


Asociația Suporter Spirit Club Farul Constanța convoacă toți membrii cotizanți ai acesteia, duminică, 15 iulie, începând cu ora 13.00, la sediul asociației din bd. Aurel Vlaicu nr. 70, la Adunarea Generală extraordinară a membrilor cotizanți.


Pe ordinea de zi a ședinței, sunt două puncte: aprobarea bugetului pentru sezonul competițional 2018 - 2019 și diverse. 


„Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a lua deciziile care vor influența organizarea activității sportive în următorul sezon”, a transmis conducerea SSC Farul. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0067 secunde